TJÄNSTER

Däckhotell

Vi erbjuder däckhotells service till privatpersoner och företag, ett bekymmersfritt alternativ för er att sköta däckskiftningen på vår och höst.

Fälgarbeten och Balanseringar

Med modern utrustning sköter vi om de mest krävande däckmonteringarna och precisionsbalanseringarna.

Entreprenaddäck, lastbilsdäck och lantbruksdäck lönar det sig vanligen att vulkreparera. Det lönar sig alltid att fråga om det finns förutsättningar att reparera!

Gummi mot metall

Under en längre tid har vi arbetat med att fästa gummi mot metall. Allt från vibrationsdämpare/ motordynor, stålfälgar beklädda med gummi etc. Ta gärna kontakt med ert problem så kan vi se på lösningar!

TPMS ventiler

Vi har TPMS ventiler till de flesta bilmodeller. De flesta bilmodellerna kan vi även återlära så att varningslampan släcks och systemet fungerar som det ska.

Nitrogen

Åt de som har tunga transportfordon kan vi erbjuda Nitrogen (kvävgas) påfyllning. Den största fördelen i detta sammanhang är att däcktrycket bibehålls konstant under en längre tid, vilket minskar risken för överbelastning av stommen orsakat av lågt lufttryck.

Sajpningar är skär i däckets mönster som förbättrar greppet i vått och isigt underlag. De fungerar precis som vindrutetorkare och hjälper till att föra undan vatten så att däcket kommer i kontakt med underlaget.

Dubbning

Dubbning av lastbilsdäck och entreprenaddäck utförs enligt kunders önskemål.